Tuesday, 19 July 2011

Ujian Kederasan Menaip

Posted by mrs maryam at 10:01
Harini Che Meow Meow nak buat ujian sendirian berhad on ujian kederasan menaip. Na isi borang jawatan kerja pembantu tadbir. Tho' Che Meow ni ada degree tapi untuk dapatkan kerja tetap kerajaan or badan berkanun, Che Meow tak memilih jawatan. Dah bosan dengan kerjaya sekarang yang mungkin memakan masa lebih bekerja dari dapat melayan anak & HB if masuk swasta balik.

Jom buat ujian di sini Malaysian Typing Speed Test

Game menguji skill menaip pun ada di Typershark

Kedudukan tangan perlu dihafal begini, so dapatlah kite menaip dengan laju... Hehehe...
Selamat mencuba!

Che meow



3 comments:

ArulchelseA on 19 July 2011 at 11:17 said...

aku menaip guna dua jari je.. jari telunjuk kanan dan kiri..kih kih kih

Che Meow on 19 July 2011 at 16:15 said...

aku pun xpnah mnaip pakai jari2 yg disyorkan di atas.Hahaha... cam kekok... sume org ada stail masing2 menaip laju ke n kohor ke...yang penting laju ju ju ju je

salleh kucing on 8 August 2011 at 14:24 said...

ce try ce try... :))

Post a Comment

Click! Tabung SYARIF

 

m.e.o.w + i.n.g Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting